Smartflower, duurzaam en verantwoord!


Steeds meer bedrijven en particulieren zien in dat zelf energie opwekken een duurzame en verantwoorde manier van ondernemen is. Bij Solar-Systemen spelen wij al jaren in op deze bewustwording, de producten die Solar-Systemen biedt zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Sinds medio 2016 is daar het product Smartflower bij gekomen.

De Smartflower is een alles-in-één oplossing wanneer u energie wilt opwekken, de Smartflower is een unieke samensmelting van techniek en design. De Smartflower maakt gebruik van de onderstaande technieken om geheel autonoom uw energie op te wekken. De smartflower wekt rond de 3500 kwh per jaar op.

 

                            

 

 

Smartflower features

Dankzij zijn bijzondere technische kenmerken – zijn ‘smart features’ – werkt de Smartflower zelfstandig en automatisch. Eén druk op de knop is genoeg. Meer hoeft u niet te doen.

Smart use – Eén druk op de knop, en het wonder openbaart zich: de behuizing gaat open en het 18 m2 grote solaroppervlak ontvouwt zich en draait automatisch naar de zon toe.
Smart tracking – Smartflower volgt de zon door middel van gps-gestuurde bijstelling, ook bij bewolking.
Smart cleaning – Door een innovatief zelfreinigingsmechanisme blijft de Smartflower altijd schoon.
Smart safety – Ingenieuze veiligheidssystemen bij wind en brand voorkomen elk gevaar.
 

Simpel plaatsen, simpel installeren, simpelweg kwaliteit

Vergeet gewoon alles wat u over de ingewikkelde planning, configuratie en installatie van zonne-energiesystemen gelezen hebt. Want de Smartflower komt als compleet systeem bij u thuis. Alles erin, alles eraan – fotovoltaïsche modules, sturing, omvormer – en in no-time werkend. Plaats het systeem waar u wilt. De Smartflower is snel gemonteerd en klaar voor gebruik! Net zo vlug en eenvoudig kunt u de Smartflower demonteren en op een andere plek weer opbouwen. Bijvoorbeeld als u verhuist.

De smartflower is in drie versies te verkrijgen:

- Smartflower POP
- Smartflower POP+
- Smartflower POP-e

Bent u geïnteresseerd in een smartflower? Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk de werking van de smartflower in een 360 graden animatie.