Smartflower POP+


Geniet van de energie van de zon. De klok rond, en bijna onafhankelijk van het elektriciteitsnet.

Produceer elektriciteit en sla het op: Zonder zorgen. Schone zonne-energie, wanneer u het nodig heeft – tot dit moment slechts een droom. Nu bent u dichterbij dan ooit dit te realiseren, want de Smartflower POP+ kan niet alleen energie van de zon op een efficiënte wijze omzetten in elektriciteit; hij kan ook de nodige elektriciteit opslaan.

Compleet geïntegreerd in een alles-in-een zonnesysteem met een plug-and-play principe zoals uw huishoudelijke apparatuur. Te plaatsen als een op het net aangesloten versie met een opslagcapaciteit van 2.3 kWh of als volledig zelfstandig met een opslagcapaciteit van 4.6 kWh. De intelligente tracking functie zorgt voor een efficiënte opbrengst op alle tijden van de dag en iedere dag in het jaar, terwijl de batterij constant opgeladen wordt. U kunt dus iedere dag met een glimlach genieten van uw eigen stroom, zelfs op de wolkenachtige dagen.

 

Deze grafiek laat zien dat de Smartflower Pop+ aanzienlijk meer energie opwekt dan dat hij verbruikt. Deze overproductie wordt opgeslagen en kan gebruikt worden om verbruikspieken op te vangen, maar ook tijdens slecht weer of voor gebruik in de vroege morgen.