Verhuur van uw dak

Steeds meer eigenaren en huurders van bedrijfspanden kiezen ervoor om hun dak te verhuren ten behoeve van zonnepanelen. Het verhuren van uw dak heeft naast het rendement een aantal andere grote voordelen, u hoeft bijvoorbeeld zelf helemaal niets te investeren, het plaatsen van zonnepanelen heeft een positieve invloed op uw energielabel en u kunt vaak tegen een gereduceerd tarief de opgewekte stroom afnemen.

Zelf investeren

Als ondernemer zelf investeren in zonnepanelen op uw bedrijfspand levert u een aanzienlijk hoger rendement op dan wanneer u uw dak verhuurt. Door gebruik te maken van de juiste subsidies kunt u buitengewoon goede rendementen behalen. Met het gebruik van een deel vreemd vermogen bij het aankopen van een zonnesysteem kunt u zelfs door het “hefboomeffect” een nog veel groter rendement behalen op uw eigen investering.

Veel banken in Nederland staan erg positief tegenover het verstrekken van gunstige groene leningen wanneer er een toegekende SDE subsidie aanwezig is. Zowel de aanvraag van een financiering als de aanvraag van de benodigde subsidies kan soms erg ingewikkeld zijn, wij van Solar-systemen hebben dit voor veel van onze klanten al met veel succes mogen verzorgen.

Adviesgesprek aanvragen

    Naam organisatie

    Uw naam

    Emailadres

    Telefoon

    Wilt u vrijblijvend een advies op maat?