Franchisenemer worden?

Start nu je eigen franchise onderneming

De energieproductie uit zonnestroom laat al jaren een spectaculaire groei zien. Zo zijn er in 2012 maar liefst 3,5 maal zoveel PV-panelen verkocht als in 2011. Ook in 2013 heeft deze stijgende lijn zich doorgezet.

Met onze franchiseformule geven we jou de mogelijkheid om in deze interessante en snel groeiende markt samen met ons succesvol te zijn. Samen ondernemen, waarbij je gegarandeerd kunt profiteren van alle voordelen die onze gevestigde naam met zich meebrengt.

Over Solar-systemen.nl

Solar-systemen.nl is een bedrijf met ruime ervaring op het gebied van zonne-energie. Wij onderscheiden ons ten opzichte van de concurrentie door middel van prijs/kwaliteitsverhouding en een sterke service.

Solar-systemen is toonaangevend op het gebied van zonne-energie en heeft inmiddels meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Dagelijks zijn we met medewerkers in uiteenlopende functies bezig om Solar-systemen op te bouwen tot de meest kwalitatieve en innoverende duurzame energie onderneming van Nederland.

Succesvol merk

De markt voor zonne-energie en in het bijzonder zonnepanelen is een sterke groeimarkt. Bedrijfsactiviteiten van aanbieders richten zich met name op verkoop, installatie en onderhoud, De fabricage van panelen gebeurt bijna volledig in het buitenland. Solar Systemen kan tegen scherpe tarieven zonnepanelen inkopen en deze op concurrerende wijze aanbieden in de markt.

Ondanks het feit dat de systemen inmiddels betaalbaar zijn blijft het zeker voor particulieren een flinke investering en ook nog een die in direct verband staat met de waarde van de woning. Klanten willen systemen daarom niet zomaar ongezien via internet of een installateur bestellen, maar de systemen zien en voelen om gevoel te krijgen bij de kwaliteit. Ze willen goed begeleid worden in de keuze en plaatsing moet in de meeste gevallen voor ze geregeld worden.

Middels franchise wil Solar Systemen een landelijke positie innemen met gespecialiseerde regionale showrooms dicht bij de klant. Zo kan de klant zich oriënteren via internet en de koop op een laagdrempelige en vertrouwde manier sluiten in de showroom.

Keuze

Een eigen zaak beginnen is een hele stap. Daarom zou je naast de hiervoor genoemde vragen ook de volgende vragen eerlijk moeten beantwoorden:

  • Wil ik succesvol zijn en mijzelf onder scheiden?
  • Ben ik een zelfstarter? En kan ik goed zelfstandig werken?
  • Ben ik ondernemend, een netwerker en commercieel aangelegd?
  • Heb ik genoeg zelfvertrouwen en kan ik eventuele tegenslagen zien als uitdagingen?
  • Ben ik bereid beslissingen te accepteren waar ik het niet honderd procent mee eens ben?
  • Ben ik bereid de waarden en normen van Solar-systemen uit te dragen?

Heb je alle vragen met “ja” beantwoord en wil je in een win-win situatie meeliften met het snelst groeiende zonne-energie bedrijf van Nederland? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je.

Telefoonnummer: 0512 - 544 569
Of via e-mail: info@solar-systemen.nl

De franchise formule Solar-systemen.nl is ontwikkeld door de franchiseadviseur.