Kwaliteit & vakmanschap

Wij leveren zonnepanelen van verschillende merken zoals LG, JA Solar, Suntech, Jinko Solar en BenQ. Al onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ISO en TüV gecertificeerd. Door ons brede assortiment kunnen wj altijd inspelen op uw situatie en/of wensen.

Zowel in testen van Photon (meerjarig rendement), Photovoltaik-Institut Berlin (rendementsbehoud onder extreme temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden) en berekeningen met PV-SOL (complete PV systeem simulatie) scoren ons zonnepanelen zeer hoog.

Mochten we, bijvoorbeeld bij bijzondere wensen van een klant met een ander merk zonnepanelen werken. Dan kiezen wij altijd voor zonnepanelen met dezelfde productstandaard, certificaten en voorwaarden.

Omvormers leveren wij van verschillende merken. De keuze voor de juiste omvormer gebeurt op basis van uw wensen en de situatie op de locatie waar de zonnepanelen geplaatst. Ook voor de omvormers geldt dat deze volledig zijn gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals ISO en TüV. Daarnaast kiezen wij altijd voor omvormers die hoog scoren op het gebied van efficiëntie. Hierbij wordt gekeken naar uitslagen van onafhankelijke onderzoeksresultaten zoals dit bijvoorbeeld wordt gedaan door Photon.

51d22b71-5f91-4ef4-bd57-390d0e497c8e
b4275066-0a6d-434a-bc0a-24a0a696901c

Vakkundig personeel

Het is voor ons belangrijk dat onze adviseurs en installateurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie en beschikken over de nodige papieren. Daarom volgen zij bijvoorbeeld cursussen bij onafhankelijke instituten zoals ISSO (installeren en montage van zonne-energiesystemen) en BDA (ontwerp, dakmontage en instaleren van zonnestroomsystemen). Cursussen worden ook gevolgd bij leveranciers of fabrikanten zoals bijvoorbeeld de SMA academy. Behalve deskundigheid is veiligheid ook zeer belangrijk. Ons installateurs beschikken bijvoorbeeld over een VCA veiligheidspaspoort. Het opleveren conform Scope-12 eisen is voor ons geen probleem.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als franchiseformule met meerdere vestigingen in het land, die wekelijks bevoorraad moeten worden, is het vaak een uitdaging om het transport zo efficiënt en duurzaam mogelijk te plannen. Wij zijn als Erkend leerbedrijf aangesloten bij VTL kenniscentrum. Ondersteund door ons ervaren personeel leren stagiairs in de praktijk met dit soort uitdagingen om te gaan. Een combinatie van verschillende soorten werkzaamheden is ook mogelijk waardoor de stage met een schat aan opgedane kennis wordt afgesloten.

fc929ced-45bf-494e-826a-25ab76e4986e
Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en milieu

In onze sector is het extra belangrijk te streven naar duurzaam ondernemen. Daarom zijn wij behalve streng op het achterlaten van een schone werkplek en het gescheiden inzamelen van afval ook inleverpunt voor PV Cycle. Defecte of gebruikte zonnepanelen die worden ingeleverd bij een PV Cycle inleverpunt worden op een correcte wijze worden gerecycled. Het gedemonteerde en verwerkte materiaal kan gebruikt worden om grondstoffen te creëren voor nieuwe panelen. PV Cycle draagt zorg dat recyclingbedrijven de panelen op de juiste manier verwerken.

c5662558-bf04-4581-a46a-aeb7d6a4d2b4
Wilt u vrijblijvend een advies op maat?