Schuin dak montage


Dankzij goede samenwerking met verschillende producenten is er bij Solar-systemen altijd een passende opstelling mogelijk. Of uw schuine dak nu met pannen, bitumen, staal, golfplaten of kalzip gedekt is, wij hebben voor elke situatie een geschikte oplossing.

Ook voor plaatsing van verschillende indak-systemen kunt u bij Solar-systemen terecht. 

 

Opdak montage systemen

Voor opdak-montage van zonnepanelen op schuine daken werken wij voornamelijk met Solarstell.

Het Solarstell montagesysteem wordt ontwikkeld én geproduceerd in Nederland. Het assortiment omvat alle denkbare oplossingen voor het opstellen en monteren van zonnepanelen op platte of schuine daken, golfplaatdaken en vrije veld opstellingen. Het Solarstell programma is gebaseerd op de kernwaarden: efficiënt, sterk, duurzaam en overzichtelijk in gebruik. 

Het montagesysteem is uitvoerig getest en voldoet dan ook aan alle eisen met betrekking tot dak-, wind- en sneeuwbelasting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indak montage systemen

Voor indak-montage van zonnepanelen op een schuin dak zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een indaksysteem van Synroof waarbij op uw dak sneldekkers gelegd worden met geïntegreerde zonnepanelen. Deze sneldekker solarpan is een Nederlands product en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitseisen. De sneldekker solarpan is een volledig geïntegreerd zonne-energiesysteem en vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking.

De installateurs van Solar-systemen hebben ook ervaring met het monteren van GSE indaksystemen. GSE Intégration is een uniek indak-systeem ontwikkeld vanuit de praktijk door ervaren solarteurs. Dit montagesysteem is universeel toe te passen en dus geschikt voor alle merken en soorten modules. De installatie is snel en eenvoudig doordat er maar een beperkt aantal onderdelen zijn. GSE Intégration is van Franse makelij en heeft als een van de weinige het Franse CSTB keurmerk behaald.