Referenties

Hieronder vindt u een overzicht van gerealiseerd projecten van solar-systemen.nl. Bekijk de referenties om de mogelijkheden van zonnepanelen te zien. Voor elke situatie kunnen wij u een passende oplossing bieden.

 

Indaksysteem met SolarEdge omvormers

Vanwege de schaduwslag van een boom is dit systeem in combinatie gedaan met SolarEdge optimizers. Hierdoor worden de verliezen zoveel mogelijk beperkt.  Door het toepassen van volledig zwarte zonnepanelen in combinatie met het GSE indaksysteem valt deze installatie minder op.

Zonneschans systeem

Om optimaal gebruik te maken van het dakoppervlakte is hier gekozen voor een zonneschans systeem. Door gebruik te maken van het zonneschans systeem kon op deze locatie zes extra zonnepanelen geplaatst worden.

Platdak systeem

De wens van de klant was dat de zonnepanelen niet zichtbaar waren vanaf de straat. Daarom is er hier voor gekozen om de zonnepanelen plat op het dak te installeren.

Winddicht platdaksysteem

De wens van de klant was een gesloten systeem dat windicht was omdat het dak vrij hoog was en zich aan de kust van Nederland bevond. Er is hier gekozen voor een windichtsysteem van Flatfix met zijplaten en ballast aan de achterkant. Door het gesloten systeem hoeft er ook minder ballast geplaatst te worden.