Sde subsidie

Met de subsidieregeling SDE+ wil de overheid de zakelijke markt stimuleren te investeren in duurzame en groene energie. De SDE+ is een exploitatiesubsidie. Dat wil zeggen: producenten ontvangen subsidie voor de opgewekte duurzame energie en niet voor aanschaf van de productie-installatie, zoals bij een investeringssubsidie. De SDE+ richt zich op bedrijven en (non)- profit instellingen die duurzame energie willen produceren.

Werkwijze SDE+ subsidie

De SDE+ subsidie van 2019 kan aangevraagd worden tussen 12 maart en 4 april. Op 12 maart wordt de eerste fasegrens geopend. in de fases die erna volgen wordt het subsidiebedrag per fase hoger.

Onze adviseurs bepalen samen met u de strategie voor het inschrijven in de juiste fase. Door ons netwerk en kennis van de markt kunnen wij aangeven op welke fase u zich het beste kunt inschrijven en daarmee vergroten we de kans op toekenning van de subsidie.

Voortraject

Voordat de SDE aanvraag ingediend wordt, heeft er al een heel voortraject plaatsgevonden. Denk aan vergunningen, aansluitingen, netcapaciteit en exploitatieberekeningen.

Wij kunnen dit allemaal voor u in kaart brengen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring opgedaan in de zakelijke energiemarkt en financiële wereld. Zij kunnen u dus alles vertellen over de energieprijzen, contracten en welke financieringsvorm u het beste kunt toepassen.

Alle Kennis in huis

Solar-systemen.nl heeft alle kennis in huis betreft zakelijke sde projecten. dit kan variëren van een paar honderd zonnepanelen tot een paar duizend zonnepanelen.

Van advies, engineering, financiering, realisatie en exploitatie. Wij regelen alles voor u.

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer informatie over de subsidieregeling of wilt u graag subsidie aanvragen voor de voorjaarsronde? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Naam organisatie

Uw naam

Emailadres

Telefoon