“Het is mooi om actief in de buitenlucht bezig te zijn en je zet echt iets neer waar de mensen wat aan hebben. Ook leuk; wanneer je dag erop zit zie je direct het resultaat van je harde werken!”
Solicteer direct

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek mbo-niveau 4
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat
 • Je hebt kennis van NEN1010/NEN3140
 • Je Representatief
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt minimaal rijbewijs B
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Dit bieden wij

 • Een contract voor 38 uur in de week
 • Werken in een snelgroeiende organisatie
 • Een marktconform salaris
 • Werken in een platte organisatie
 • Een goede werksfeer
 • Je hebt minimaal rijbewijs B
 • Doorgroeimogelijkheden

Delen mag, graag zelfs!

Spreekt deze vacature jou aan?

Bij Solar-Systemen juichen we het ontwikkelen van talent toe: wil je graag doorgroeien binnen onze onderneming? Dat is mogelijk, jouw heldere kijk op zaken kunnen we goed gebruiken.

Stuur je cv en motivatie naar: joke@solar-systemen.nl t.a.v. Joke Post- Douwes.

 

Of schriftelijk aan:

Solar Systemen
T.a.v. Joke Post-Douwes
Nipkowlaan 4
9207 JA DRACHTEN.

Ben jij onze nieuwe elektromonteur?

Datum: 1 november 2022 | Contactpersoon: Joke Post-Douwes

Gelijkstroom, wisselstroom, opgewekte stroom en omvormers: je kunt het allemaal dromen. De deskundigheid die jij hebt over zonnepanelen komt goed van pas, want we verwelkomen jou graag als collega bij Solar-Systemen.nl.

Verduurzamen door middel van zonnestroom is de missie van Solar-Systemen. En dat doen we met een vast team van uitblinkers, waar jij straks onderdeel van uitmaakt. Jouw dag start om 06.45 uur op de zaak; eerst koffie! Dan is het tijd om op pad te gaan, je rijdt richting de opdrachtgever en daar aangekomen leg je samen met je collega’s één of meerdere installaties aan, afhankelijk van de grootte van de klus. Het werken in de meterkast en het kabeltraject: voor jou is het niets nieuws onder de zon. Samen met het team spoor je storingen op en voer je het servicetraject uit.

Wat je doet

Als elektromonteur staat veilig werken bovenaan jouw lijstje. Jij verzorgt de werkzaamheden in de meterkast, installeert de omvormer en regelt het kabeltraject. Jij draagt straks de eindverantwoordelijkheid, dus staat veilig werken bovenaan jouw lijstje. Maar je doet het natuurlijk niet alleen: samen met het team leveren jullie hoogstaand werk. Jullie staan zij aan zij, jij bent een rasechte teamplayer die kan lezen en schrijven met zowel collega’s als de klant. Helder communiceren en delegeren is jou niet vreemd.

En zit de klus erop? Dan loop je de installatie die jullie geplaatst hebben samen met de klant na. Als die tevreden is, dan is de klus ook echt geklaard. Natuurlijk hebben jullie -zoals het hoort- de werkplek netjes achtergelaten. Op naar de volgende klus of terug naar het magazijn in Drachten. Is ook de bus netjes aan het einde van de werkdag? Dubbelcheck! Voldaan en met een glimlach op je gezicht keer je huiswaarts.

Wie wij zijn

Bij Solar-Systemen zijn we ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of banken: onze missie is om Friesland, Groningen en Drenthe groener te maken door middel van zonnestroom. Elke ochtend staan we zodra de zon opkomt weer te popelen om aan de slag te gaan: zonnestroom maakt ons enthousiast. En door onze bevlogenheid voor het vak komt onze missie goed van de grond. Maar we missen nog iemand in ons team: JIJ! Krijg jij energie van zinvol werk en help jij mee Nederland groener te maken bij de leukste zonnepanelenspecialist van het noorden? Twijfel niet langer en solliciteer!

Collega’s aan het woord

“Het is mooi om actief in de buitenlucht bezig te zijn en je zet echt iets neer waar de mensen wat aan hebben. Ook leuk; wanneer je dag erop zit zie je direct het resultaat van je harde werken!”

“Tijdens ons werk ontmoeten we veel mensen. Eigenlijk is iedereen wel geïnteresseerd in wat we aan het doen zijn. Dat levert vaak leuke gesprekken op. Het is dus meer dan alleen monteren en door.”

Spreekt deze vacature jou aan?

Stuur dan jouw CV zo snel mogelijk naar ons op via dit contactformulier