“Het is mooi om actief in de buitenlucht bezig te zijn en je zet echt iets neer waar de mensen wat aan hebben. Ook leuk; wanneer je dag erop zit zie je direct het resultaat van je harde werken!”
Solicteer direct

Jouw profiel

 • Je hebt een positieve en enthousiaste houding;
 • Je bent representatief en communicatief vaardig;
 • Je kunt netjes werken, bent zelfstandig maar voelt je ook op je plek in teamverband;
 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-niveau 3 diploma;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Jij hebt ambitie om met ons mee te groeien.

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris
 • Een contract voor 38 uur in de week
 • Uitdagend werk
 • Vrijheid in je werk
 • Werken in een platte organisatie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een goede werksfeer waar ruimte is voor humor

Delen mag, graag zelfs!

Spreekt deze vacature jou aan?

Bij Solar-Systemen juichen we het ontwikkelen van talent toe: wil je graag doorgroeien binnen onze onderneming? Dat is mogelijk, jouw heldere kijk op zaken kunnen we goed gebruiken.

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Waar wacht je nog op! We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

Stuur je cv en motivatie naar: joke@solar-systemen.nl t.a.v. Joke Post- Douwes.

Of schriftelijk aan:

Solar Systemen
T.a.v. Joke Post-Douwes
Nipkowlaan 4
9207 JA DRACHTEN.

Ben jij onze nieuwe energieke zonnepanelen monteur?

Datum: 1 november 2022 | Contactpersoon: Joke Post-Douwes

Jij bent een rasechte teamplayer met verstand van zaken en dankzij jou draaien de zonnepanelen in de regio binnenkort als een zonnetje. Je weet van aanpakken en bent de ontbrekende schakel binnen ons team.

Bij Solar-Systemen.nl werk jij iedere dag aan het bouwen van een duurzamere wereld. Leuk én zinvol werk! Je start de dag om 06.45 uur op de zaak met een kop koffie en na het opdoen van de nodige brandstof begin jij je werkzaamheden. Je beweegt flexibel mee met wat de werkdag voor jou in petto heeft: reken maar op een enerverende dag. Niet alleen sta je stevig in je schoenen, ook op het dak ben je onwankelbaar. En dat je soms een stapje extra zet, vind jij niet meer dan logisch. Met jouw vaste collega’s bouw je aan een duurzaam Nederland en aan een fijne plek binnen ons team: we heten je van harte welkom.

Wat je doet

Als zonnepanelenmonteur heb jij geen hoogtevrees en staat veilig werken voorop. Je plaatst met je collega’s de zonnepanelen op een hellend of platdak en verzorgt de bekabeling richting de omvormer of meterkast. Onze elektricien voert de werkzaamheden in de meterkast uit en als team klaren jullie de klus gezamenlijk.

Heb je de zonnepanelen die gepland stonden voor de dag geplaatst en de vaste grond weer onder de voeten, dan rijd je samen met je collega(‘s) naar het magazijn waar je het afval opruimt en alvast de voorbereidingen treft voor de volgende werkdag. Binnen ons team voel je je een gewaardeerde collega. Maar natuurlijk werkt het ook de andere kant op: ook op jou kunnen je collega’s bouwen. Je bent een echte teamplayer, samenwerken is voor jou een hoog goed.

Wie wij zijn

Bij Solar-Systemen zijn we ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of banken: onze missie is om het Noorden van het land groener te maken door middel van zonnestroom. Elke ochtend staan we, zodra de zon opkomt, weer te popelen om aan de slag te gaan: zonnestroom maakt ons enthousiast. En door onze bevlogenheid voor het vak komt onze missie goed van de grond. Maar we missen nog iemand in ons team: JIJ! Krijg jij energie van zinvol werk en help jij mee de regio groener te maken bij de leukste zonnepanelenspecialist van het Noorden? Twijfel niet langer en solliciteer!

Collega’s aan het woord

“Het is mooi om actief in de buitenlucht bezig te zijn en je zet echt iets neer waar de mensen wat aan hebben. Ook leuk; wanneer je dag erop zit zie je direct het resultaat van je harde werken!”

“Tijdens ons werk ontmoeten we veel mensen. Eigenlijk is iedereen wel geïnteresseerd in wat we aan het doen zijn. Dat levert vaak leuke gesprekken op. Het is dus meer dan alleen monteren en door.”

Spreekt deze vacature jou aan?

Stuur dan jouw CV zo snel mogelijk naar ons op via dit contactformulier