Verenigingen

In Nederland gaan duurzaamheid en gezondheid hand in hand. Veel sportverenigingen kijken naar de mogelijkheden tot verduurzaming, zo hebben wij al bij verscheidene sportverenigingen zonnepanelen mogen installeren.

Om energiebesparende maatregelen en duurzame energie te stimuleren bij sportaccomodaties is sinds begin 2016 de regeling “Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties” van kracht. De subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal EnergieAkkoord, door het benutten van het potentieel aan energiebesparing bij sportverenigingen en sportstichtingen.

Heeft u als bestuurder van een sportvereniging interesse dan staan we u graag te woord.

Vereniging Van Eigenaren

Steeds vaker ontvangt Solar-Systemen.nl aanvragen van beheerders of leden van VVE’s. Zij lopen vaak tegen een zeer ingewikkeld proces aan wanneer zij proberen hun gebouw te verduurzamen. Vaak gebeurt dit doordat een VVE de verduurzaming niet vanuit het vermogen kan financieren en zij ook veelal geen schuldpositie willen aangaan.

Solar-Systemen,nl heeft ook voor VVE’s de oplossing. Wij verzorgen samen met een intermediar op het gebied van financieringen, Holland Groene Energie, de aanvraag van een financiering. Een adviseur van Solar-Systemen.nl zal samen met u het proces doorlopen en de gewenste financiering toetsen via Holland Groene Energie. De toetsing is laagdrempelig en duurt vaak slechts enkele dagen, zo weet u snel of het verduurzamen van uw gebouw binnen de mogelijkheden ligt.

Door goede afspraken met een aantal banken kunnen wij VVE’s een gunstige rente bieden, waarbij de VVE en haar leden vanaf dag 1 flink kunnen gaan besparen.

Adviesgesprek aanvragen

    Naam organisatie

    Uw naam

    Emailadres

    Telefoon

    Wilt u vrijblijvend een advies op maat?