Alle kennis in huis

Een goed advies begint bij een goede kennismaking, tijdens een bezoek van één van onze adviseurs aan uw bedrijf zullen wij samen met u in kaart gaan brengen wat uw wensen zijn. Aan de hand van het bezoek door één van onze adviseurs kunnen wij voor uw bedrijf een quickscan maken. In deze quickscan vindt u alles wat u nodig heeft om het rendement op uw investering te kunnen berekenen. We worden vaak gevraagd door bedrijven naar de mogelijkheden tot financiering van deze projecten, hier weten wij de weg in te vinden en kunnen u hier ook bij helpen.

Engineering

Een geslaagd project begint bij een goede voorbereiding. Om ervoor te kunnen zorgen dat uw project slaagt dienen we onze engineering zorgvuldig uit te voeren, zo is het van belang dat we een legplan maken op basis van een schouw op locatie. Bij het legplan hoort uiteraard een ballastplan, hierbij is het van belang dat er uitvoerig is gekeken naar zaken zoals de draagkracht van uw dak. Met het uitvoeren van een stringberekening, het opmaken van een single line diagram en eventuele kabelverliezen in kaart te brengen kunnen wij uw zonnesysteem (elektro)technisch optimaal voorbereiden.

Realisatie

Voor Solar-systemen is succesvolle realisatie van vrijwel elk project mogelijk. Door onze jarenlange ervaring in installatie op elk dakvlak, en elke type ondergrond weten wij hoe wij een project aan moeten vliegen. Wij verzorgen de gehele installatie en voeren deze uit met het in acht nemen van de geldende veiligheidsvoorschriften. Onze mensen zijn allen VCA gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van goedgekeurde apparatuur en gereedschappen.

Exploitatie

Veel klanten vragen ons de volledige exploitatie van hun systeem te doen, hier zorgen we dus voor het beheer van het systeem, het periodiek monitoren en het onderhoud van het systeem. Zo ontzorgen wij de klant en bent u zeker van optimale opbrengsten.

Adviesgesprek aanvragen

    Naam organisatie

    Uw naam

    Emailadres

    Telefoon

    Wilt u vrijblijvend een advies op maat?