Solar Systemen: leverancier van zonnepanelen LED-verlichting en besparende producten

Solar-systemen.nl is een franchiseformule op het gebied van duurzame energie. Verkoop en installatie van zonnepanelen, led verlichting en besparende producten voor de particuliere -en zakelijke markt tegen een scherpe prijs is waar het om draait bij Solar-systemen.nl. De kwaliteit van de zonnepanelen is gewaarborgd: de klant krijgt 25 jaar garantie.

Solar-systemen.nl = landelijk en regionaal vertegenwoordigd.
Solar-systemen.nl = gedegen bedrijf met projecten en maatwerk oplossingen
Solar-systemen.nl = zekerheid in advies, product en aftersales
Solar-systemen.nl = eigen vakbekwame installatieteams
Solar-systemen.nl = specialist op het gebied van duurzame oplossingen
Solar-systemen.nl = 12 jaar ervaring.

Solar-systemen.nl levert zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en complete zonnepaneelsystemen. Wij leveren aan de particuliere en de zakelijke markt. 

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Ons assortiment bestaat louter uit top kwaliteit zonnepanelen zoals JA Solar, LG, Panasonic, Canadian solar... Enzovoort. Ons assortiment kenmerkt zich door kwalitief hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Kwaliteitsstandaarden en kwaliteitsborgingsystemen zijn uiterst belangrijk voor de installatie en aanschaf van zonne-energiesystemen. Uiteindelijk bedraagt de geschatte levensduur van een installatie aanzienlijk meer dan 25 jaar en wordt de energieproductie van zonnepanelen voor geruime tijd door de fabrikant gegarandeerd. Veelal tot ruim 80% van het oorspronkelijke nominale vermogen van de panelen.

Met ons ruime assortiment zonnepanelen kunnen wij altijd aan uw wensen tegemoet komen

  • Zowel Europese als Aziatische zonnepanelen
  • Monokristallijn, Polykristallijn, All-Black en CIS dunnefilm panelen. 
  • Verschillende vermogensklasses tot 330 Wp!
  • Alleen A-merken met herverzekering van de garantie en TüV gecertificeerd

Groothandel

Mocht u als groothandel of installateur grote aantallen zonnepanelen willen inkopen dan kunt u ook bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op.