Duurzaam ondernemen

Voor een ondernemer is het zeer interessant om te investeren in zonnepanelen. Het is een slimme en veilige investering met een prima rendement. Bovendien bent u ook nog eens groen aan het ondernemen, wat goed is voor het imago van uw bedrijf.

Het is een tevens een interessante investering omdat de overheid een aantal financiële tegemoetkomingen in het leven heeft geroepen.

Alle Kennis in huis

Solar-systemen.nl heeft alle kennis in huis betreft zakelijke projecten. dit kan variëren van een paar honderd zonnepanelen tot een paar duizend zonnepanelen.

Van advies, engineering, financiering, realisatie en exploitatie. Wij regelen alles voor u.

Meer informatie

Koop of huur?

Zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand en gebruik maken van de SDE+ regeling levert een goed rendement op. Tegen lage rentes is het mogelijk om een financiering te krijgen.

Wilt u niet zelf investeren in duurzame energie maar wel graag uw pand verduurzamen. U heeft dan de keuze om uw dak te verhuren tegen een huurvergoeding per vierkante meter.

Meer informatie

Zonneparken

Solar-systemen.nl is gespecialiseerd in grootschalige projectontwikkeling en biedt een volledige oplossing voor grondgebonden systemen ook wel veldopstellingen genoemd vanaf ontwerp tot exploitatie.

Inclusief selectie van de locatie, het regelen van de vergunningen, financieringen en het afsluiten van stroomafnameovereenkomsten.

Meer informatie

Verenigingen

Zonnepanelen voor sportclubs en verenigingen is een goede investering. Verenigingen kunnen profiteren van subsidie mogelijkheden wat het extra interessant maakt. Als verenigingen draag je ook weer bij aan een schonere sportomgeving.

De vereniging en haar leden kunnen ook profiteren van collectieve inkoopacties. Dit levert de club weer een financiële impuls op en haar leden hebben een scherp geprijsd systeem.

Meer informatie
Wilt u vrijblijvend een advies op maat?