Zonne energie

Investeer vandaag nog in eigen zonne-energie en bespaar op uw energierekening. Het zelf opwekken van zonne-energie met eigen zonnepanelen wordt steeds belangrijker. U realiseert een lagere energierekening en bent minder afhankelijk van uw energieleverancier. Daarnaast is zonne-energie schoon, duurzaam en zorgt het voor vermindering van Co2-uitstoot.

Het opwekken van eigen zonne energie wordt
steeds belangrijker

De afgelopen jaren is de prijs voor zonnepanelen flink gedaald wat de investering
in het zelf opwekken van zonne-energie steeds interessanter maakt.
Het zelf opwekken van zonne-energie met de kwaliteit zonnepanelen van Solar-systemen.nl biedt de volgende voordelen:

  • Lagere energierekening
  • Minder afhankelijk van energieleverancier
  • Bijdrage aan een goed milieu
  • Waardeverhogend van uw huis
  • Rendement van zonnepanelen

Opbrengt van zonne energie is groter dan de investering

De opbrengst van zonne-energie is groter dan de investering in zonnepanelen.
Dit maakt de aanschaf van een zonnepaneelsysteem erg interessant. Hoe hoger de kwaliteit van zonnepanelen, hoe groter het rendement. Met deze zonnepanelen wordt de investering al in zes à zeven jaar terugverdiend door het opwekken van de eigen zonne-energie. De zonne-energie die niet wordt gebruikt, wordt verkocht aan de energieleverancier, wat het zonnepaneelsysteem extra rendabel maakt. Bij een installatie van 10 zonnepanelen heeft u na 25 jaar een rendement van wel 25.000 euro. Voor advies over en service bij de investering in zonne-energie helpt Solar-systemen.nl u
graag verder.

Meer weten over zonnepanelen en prijzen?

Bereken het aantal panelen dat op uw dak past met de zonnepanelen calculator, vraag een offerte op maat aan of bestel direct in onze webshop!