Zonnepaneel

Een topkwaliteit zonnepaneel voor een lage prijs vindt u bij Solar-systemen.nl. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in zonnepanelen, voor het verlagen van de energierekening en om minder afhankelijk te zijn van de energieleverancier. Het opwekken van eigen zonne-energie door middel van zonnepanelen kent verschillende voordelen:
• Niet afhankelijk van de energieleverancier
• Geen last van de stijgende energieprijzen
• Goed voor het milieu
• De panelen verhogen de waarde van uw huis
• Hoog rendement van zonnepanelen

De opbrengst van een zonnepaneel is hoger dan de investering

De investering in een zonnepaneel systeem wordt in 6 à 7 jaar terugverdiend. De tijd van terugverdienen is afhankelijk van het aantal panelen, het rendement, de aanschafprijs en de installatie. Bovendien is een aanvraag voor subsidie mogelijk, wat extra voordeel biedt bij de investering. Na de terugverdientijd kunt u nog jarenlang profiteren van de opbrengst. Een zonnepaneel heeft een levensduur van 30 tot 40 jaar en bij een installatie van 10 zonnepanelen kan het rendement na 25 jaar oplopen tot 25.000 euro.

Een zonnepaneel van hoge kwaliteit heeft een hoger rendement

Een zonnepaneel van hoge kwaliteit heeft een hoger rendement en hiermee worden kosten sneller terugverdiend.  U kunt bij Solar-systemen.nl terecht voor de aanschaf van losse Polykristallijn, Monokristallijn als CIS/CIGS dunne film zonnepanelen terecht. Ook kunt u via ons een compleet zonnepaneel pakket bestellen. Het pakket bestaat uit verschillende zonnepanelen, omvormers, montagemateriaal, bekabeling en een handleiding voor installatie. Voor een A-kwaliteit zonnepaneel, service en advies op maat helpen wij u graag verder.

Meer weten over zonnepanelen en prijzen?

Bereken het aantal panelen dat op uw dak past met de zonnepanelen calculator, vraag een offerte op maat aan of bestel direct in onze webshop!