Zonnepanelen Leeuwarden

Op zoek naar zonnepanelen voor uw woning of bedrijf in Leeuwarden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die geschikt zijn voor uw situatie. Of het nou om enkele panelen gaat of om een dak van een geheel bedrijfspand. Wij komen graag bij u langs op locatie om een deskundig advies te geven en de beste duurzame oplossing aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

Voordelen van Zonnenpanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen die u in Leeuwarden gebruikt levert diverse voordelen op. De belangrijkste is een maandelijkse besparing op de energiekosten. Met de huidige tarieven is dat een groot voordeel. Verder zorgen zonnepanelen er onder andere voor dat we minder CO2 uitstoten, een schonere leefomgeving creëren en er financieel op vooruit gaan.

Waarom zonnepanelen van Solar systemen

Wij van Solar Systemen leveren hoge kwaliteit zonnepanelen van verschillende betrouwbare merken waaronder JA Solar, AEG, Hyundai en Canadian Solar. Deze bieden we aan voor een eerlijke prijs en met de volgende voordelen:

 • landelijk en regionaal vertegenwoordigd, waaronder Leeuwarden.
 • gedegen bedrijf met projecten en maatwerk oplossingen
 • zekerheid in advies, product en aftersales
 • eigen vakbekwame installatieteams
 • specialist op het gebied van duurzame oplossingen
 • 12 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen in Leeuwarden

Zonnepanelen in Leeuwarden van Solar Systemen

Wilt u thuis of op het werk gebruikmaken van zonne-energie? Schakel dan de deskundige hulp van Solar Systemen in. We komen graag bij u langs om u uitgebreid te adviseren. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en ontdek hoe onze zonnepanelen voor in Leeuwarden de oplossing bieden.

Ons team!

Henri Bergman

Adviseur

Adviseur zakelijke markt en nieuwbouw projecten.

Menno van Houten

Adviseur (technisch)

Allround en technisch adviseur.

Albert van der Meer

Adviseur

Adviseur particuliere markt.

Recente projecten

Solar Systemen Noord Nederland heeft al duizenden zonnepanelen systemen geplaatst in de provincie Friesland en Groningen! Hieronder ziet u een overzicht van recent geplaatste systemen. Een overzicht van alle installaties vind u op onze projecten pagina.

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen over onze zonnepanelen of omvormers in Leeuwarden? Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw woning of bedrijfspand.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-Mailadres

  Telefoon

  Energieverbruik per jaar (kwh)

  Toelichtingen