Zonnepanelen plaatsen

Op zoek naar kwaliteit zonnepanelen om in zonne-energie te investeren? Laat zonnepanelen plaatsen op uw dak en wordt onafhankelijk van energieleveranciers!

Voordelen zonnepanelen plaatsen

Investeren in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:

  • Lagere energierekening
  • Onafhankelijkheid van uw energieleverancier
  • Hoog rendement van de panelen
  • Goed voor het milieu
  • Hogere waarde van uw huis

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug

Zonnepanelen hebben een levensduur van dertig tot veertig jaar, maar de investering wordt al in zes à zeven jaar terugverdiend. De exacte terugverdienperiode is afhankelijk van het aantal panelen, het dak, weersomstandigheden en de kwaliteit van de panelen.

A-merk panelen tegen lage prijzen

Solar-systemen.nl plaatst zonnepanelen van verschillende A-merken zoals Canadian Solar, JA Solar,en  LG. Behalve deze “standaard” mono- en polypanelen kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste dunnefilm zonnepanelen. Deze panelen leveren wij van topmerken TSMC en Solar Frontier.

Installatie: doe-het-zelf of laten plaatsen?

Solar-systemen.nl biedt u de mogelijkheid complete pakketten te bestellen zodat u zelf extra voordelig de panelen kunt plaatsen. Besteed u het liever uit? Dat kan: wij plaatsen jaarlijks honderden systemen bij particulieren en bedrijven.

Meer weten?

Bereken het aantal panelen dat op uw dak past met de zonnepanelen calculator, vraag een offerte op maat aan of bestel direct in onze webshop!