Zonnepanelen prijs

Een lage prijs voor zonnepanelen vindt u bij Solar-systemen.nl. Het zelf opwekken van zonnestroom wordt steeds belangrijker en steeds meer particulieren en bedrijven investeren in een zonnepaneelsysteem om minder afhankelijk te worden van de energieleverancier. Bovendien is zonne-energie schoon en duurzaam en verhogen de panelen de waarde van uw huis. De opbrengst van een zonnepaneelsysteem is groter dan de investering. De kosten voor een zonnepaneelsysteem worden namelijk al terugverdiend in 6 à 7 jaar tijd.

Uiteindelijke prijs zonnepanelen afhankelijk van verschillende factoren

De uiteindelijke prijs voor zonnepanelen is afhankelijk van het soort panelen, de gewenste energieopbrengst, de hoeveelheid panelen en eventuele subsidies. Een zonnepaneelsysteem is een investering voor langere termijn. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger het rendement van het zonnepaneelsysteem. De prijs voor zonnepanelen van A-kwaliteit ligt hoger, maar de terugverdientijd is korter en de levensduur is bovendien langer. Bij Solar-systemen kunt u terecht voor A-kwaliteit zonnepanelen voor een lage prijs.

 

Meer weten over zonnepanelen en prijzen?

 

Bereken het aantal panelen dat op uw dak past met de zonnepanelen calculator, vraag een offerte op maat aan of bestel direct in onze webshop!