Zonnepanelen in Sneek

Bent op zoek naar zonnepanelen voor op uw dak in Sneek? U wilt ervan uitgaan dat u bij een betrouwbare partij terechtkomt die zonnepanelen van hoge kwaliteit levert. In dat geval bent u bij Solar Systemen aan het juiste adres. Ons deskundig team zet alles in werking om u zonnepanelen te leveren waar u maximaal rendement uit haalt. Meer weten over de voordelen van zonnepanelen en wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Voordelen van Zonnenpanelen

Het gebruiken van zonnepanelen heeft grote voordelen voor zowel uw portemonnee als voor het milieu. Of u nu als particulier zonnepanelen op uw dak in Sneek heeft of dat u voor uw bedrijf van zonne-energie gebruikmaakt, in beide gevallen profiteert u van lagere energiekosten. En op lange termijn heeft u de financiële investering in de zonnepanelen teruggewonnen. Daarnaast heeft het gebruik van zonnepanelen een groot effect op het milieu, omdat de CO2-uitstoot drastisch omlaag gaat. Al met al bent u alleen maar gunstig uit met zonnepanelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het team van Solar Systemen hecht grote waarde aan goede kwaliteit en deskundigheid. Onze zonnepanelen voor in Sneek zijn alleen afkomstig van de beste merken, waaronder JA Solar, AEG, Hyundai, Canadian Solar. U kunt erop vertrouwen dat u met deze producten een goede investering in huis haalt. Bovendien wordt u bij ons alleen geholpen door mensen met de juiste kennis en ervaring in huis, waardoor u altijd het advies krijgt dat betrekking heeft op uw persoonlijke situatie.

 • een landelijk bedrijf dat ook in Sneek is vertegenwoordigd
 • projecten en oplossingen op maat staan voorop
 • we leveren producten, adviezen en aftersales met garantie op kwaliteit
 • een vakkundig en professioneel installatieteam
 • gespecialiseerd in het bieden van duurzame en efficiënte oplossingen
 • 12 jaar aan ervaring, kwaliteit en vertrouwen

Zonnepanelen in Sneek verkrijgbaar bij Solar Systemen

Stapt u het liefst vandaag nog over op zonne-energie en zoekt u naar zonnepanelen voor op uw dak? U hoeft niet verder te zoeken als u zonnepanelen van hoge kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening wilt. Maak kennis met ons team dat u graag adviseert over de mogelijkheden voor zonnepanelen in Sneek en neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ons team!

Henri Bergman

Adviseur

Adviseur zakelijke markt en nieuwbouw projecten.

Menno van Houten

Adviseur (technisch)

Allround en technisch adviseur.

Albert van der Meer

Adviseur

Adviseur particuliere markt.

Recente projecten

Solar Systemen Noord Nederland heeft al duizenden zonnepanelen systemen geplaatst in de provincie Friesland en Groningen! Hieronder ziet u een overzicht van recent geplaatste systemen. Een overzicht van alle installaties vind u op onze projecten pagina.

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen over onze zonnepanelen of omvormers in Sneek? Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw woning of bedrijfspand.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-Mailadres

  Telefoon

  Energieverbruik per jaar (kwh)

  Toelichtingen